Etusivu > Tietoja meistä

1. historiamme

GuangZhou Boka Lab järjestelmän Tech.Co.,Ltd on ammatillinen lab kalusteiden valmistaja laboratoriotuotteita vuodesta 2013. Tärkeimmät tuotteet ovat laboratorion kalusteet,Liesituuletin,Lab kaapit,Lab työtasot,Lab fixtures, Suihku, siirtää ruutuun.

BOKA on enemmän kuin 50 työntekijää ja 2500 neliömetriä tuotantotilat on hyvin varustettu ja vahva tekninen voima, tuotteita myydään ympäri maailmaa,ja laajalti tunnustettu ja luotettu yli 2200 asiakkaat 80 eri maassa.


2. tehtaallamme

Guangzhou Kiinassa sijaitseva Guangzhou Boka Lab järjestelmän Tech.Co.,Ltd.hyvin varustetut tilat ja vahva tekninen voima lab huonekalut. Vuodessa lähtö pääsevät 17500 asetetaan. BOKA pitää jatkaa korkean laatu ja tyytyväisyys palvelun asiakkaan koko ajan.


3. tuote

Guangzhou Boka Lab järjestelmän Tech.Co.,Ltd tuotteiden includeds seuraavasti:

1. lab huonekalut

2. Liesituuletin

3. turvallisuutta kaappiin

4. lab kalusteet

5. työtasot

6. siisti sisustus

7. siirtää ruutuun

8. suihku

7. tekninen järjestelmä lab: lab yleinen suunnittelu andamp; höyläys, lab kunnostus, lab ilmanvaihto andamp; valvontajärjestelmä, lab puhdas vyöhykkeen järjestelmä, lab puhdistus andamp; ympäristöjärjestelmä, lab puhtaus kaasun andamp; veden putkiston lab steriloitu andamp; GMP system.lab analyysin andamp; testaus instrument.lab diagnostiset lääkinnälliset laitteet.


4. tuotteen hakemuksen

Lab huonekalut ovat laajasti käytetty university, college, koulut, tutkimuksen laitokset, Randamp; D center, hallituksen laadun valvonnasta ja tarkastuselin sairaala, elintarviketeollisuus, vesi toimii, mikrobiologian tuotannonala materiaalitieteen ja tekniikan, kosmeettinen teollisuus, kemialliset ja fysikaaliset osaston, ympäristöosaston, tarkastus- ja karanteeni department, laadunvalvonta jalostukseen, kosmeettinen teollisuus, sairaala, petrokemian engineering, farmasian alan, gene kehitys ja tutkimus, maatalous teollisuus ja muut industries.


5. meidän todistus

Aina hyvälle menestystä yhtiömme on suoraan verrannollinen tarjoamme tuotteiden laadusta. Meidän lab-huonekalut täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset säädettyä ISO14000:14001, ISO9001, CE, SGS, SEFA suuntaviivat ja tiukat laatu-ohjausjärjestelmä.


6. tuotantolaitteet

Olemme edistyneet Automaattinen tuotantolaitteiden lab-huonekalujen valmistukseen mukaan lukien:

1. CNC Lävistyskone

2. CNC taivutus kone

3. hitsaus ryhmä

4. porakone

5. leikkurin

6. laser leikkaaminen koneen


7. tuotantomarkkinoiden

Meillä on asiakkaita sekä kotimaan markkinoilla että merentakaisten markkinoilla. Boka myyntipäälliköt puhua sujuvasti Englanti kommunikointi. Tärkein markkina-alue:

Keski-idän 24 %

Afrikka 10 %

Pohjois-Amerikka 5 %

Etelä-Amerikka 5 %

Estern Euroopassa 2 %

Kaakkois-Aasiassa 10 %

Oseania 2 %

Länsi-Euroopassa 5 %

Keski-Amerikassa 1 %

Pohjois-Euroopassa 1 %

Etelä-Euroopassa 5 %

Etelä-Aasian 10 %

Kotimaan markkinoiden 20 %


8. palvelumme

Meidän periaate on asiakkaiden ensimmäinen, hyvä palvelu jokaiselle asiakkaalle. Ennen myyntiä tarjoamme meidän ammatillinen laboratorio suunnitteluun ja yksityiskohtaisesti tekniset parametri asiakkaillemme. Lupasimme 2 vuoden takuu ja elinikäisen Huoltopalvelu.