Etusivu > Meistä

1.Or historia

GuangZhou Boka Lab System Tech.Co., Ltd on ammattikäyttöön tarkoitettu laboratoriokalusteiden valmistaja vuodesta 2013. Päätuotteita ovat laboratoriokalusteet, huppu, laboratoriokaapit, laboratoriotasot, laboratoriolaitteet, ilmasuihku, pass box.

BOKAlla on yli 50 työntekijää ja 2500 neliömetrin tuotantopaja, jossa on hyvin varustetut tilat ja vahva tekninen voima, tuotteita myydään kaikkialla maailmassa. Yli 2200 asiakasta tunnustaa ja luottaa laajalti 80 eri maassa.


2.Our Factory

Guangzhou Boka Lab System Tech.Co., Ltd sijaitsee Guangzhoussa Kiinassa. hyvin varustetuilla tiloilla ja vahva tekninen voima laboratoriokalusteisiin. Vuotuinen tuotanto voi nousta 17500 sarjaan .BOKA Pitää jatkuvasti korkeaa laatua ja tyytyväisyyttä asiakaspalveluun.


微信图片_20170428170507_副本.jpg

微信图片_20170503191605_副本.jpg

3.Tuote

Guangzhou Boka Lab System Tech.Co., Ltd -tuotteet sisältävät seuraavat:

1. Lab-huonekalut

2. savuhuppu

3. turvakaappi

4. laboratoriolaitteistot

5. työtasot

6. puhtaan huoneen sisustus

7. Päästörasia

8. Ilmasuihku

7. Lab-tekniikka: laboratorioiden yleinen suunnittelu ja höyläys, laboratorioiden kunnostaminen, laboratorioiden ilmanvaihto- ja valvontajärjestelmät, laboratorioiden puhtaan vyöhykkeen järjestelmä, laboratorioiden puhdistus- ja ympäristöjärjestelmät, laboratoriopuhdistuskaasu- ja vesiputkijärjestelmät, laboratorioiden steriloidut ja GMP system.lab -analyysi ja testaus instrument.lab lääketieteelliset diagnostiikkalaitteet.


4.Tuotehakemus

Lab-huonekaluja käytetään laajasti yliopistoissa, yliopistoissa, kouluissa, tutkimuslaitoksissa, tutkimus- ja kehityskeskuksessa, valtion laadunvalvonta- ja tarkastusosastolla, sairaalassa, elintarviketeollisuudessa, vesiteollisuudessa, mikrobiologiateollisuudessa, materiaalitieteessä ja tekniikassa, kosmetiikkateollisuudessa, kemian ja fysikaalisen tekniikan osastolla, ympäristöosasto, tarkastus- ja karanteeniosasto, laadunvalvonnan prosessointi, kosmetiikkateollisuus, sairaala, petrokemian tekniikka, apteekkiteollisuus, geenikehitys ja tutkimus, maatalousteollisuus ja muut teollisuudenalat.


5.Or sertifikaatti

Olemme aina sitä mieltä, että yrityksemme menestys liittyy suoraan tarjoamiemme tuotteiden laatuun. Lab-huonekalumme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, jotka on määritelty ISO9001, ISO14000: 14001, SGS, CE, SEFA -ohjeissa ja tiukassa laadunvalvontajärjestelmässä.


6.Tuotantolaitteet

Meillä on kehittyneet automatisoidut tuotantolaitteet laboratoriokalusteiden valmistukseen, mukaan lukien:

1.CNC-lävistyskone

2.CNC taivutuskone

3.Hitsausryhmä

4.Porakone

5.leikkuukone

6.Laserleikkuri


7.Tuotantomarkkinat

Meillä on asiakkaita sekä kotimarkkinoilta että merentakaisilta markkinoilta. Boka-myyntipäälliköt puhuvat sujuvaa englantia hyvää kommunikointia varten. Tärkeimmät myyntimarkkinamme:

Lähi-itä 24%

Afrikka 10%

Pohjois-Amerikka 5%

Etelä-Amerikka 5%

Estern Europe 2%

Kaakkois-Aasia 10%

Oseania 2%

Länsi-Eurooppa 5%

Keski-Amerikka 1%

Pohjois-Eurooppa 1%

Etelä-Eurooppa 5%

Etelä-Aasia 10%

Kotimarkkinat 20%


8.Palvelumme

Periaatteemme on asiakas ensin, hyvä palvelu jokaiselle asiakkaalle .Ennä ennen myyntiä toimitamme ammattimaiselle laboratoriosuunnittelulle ja yksityiskohtaiselle tekniselle parametrille asiakkaallemme. Lupaamme 2 vuoden takuun ja elinikäisen ylläpitopalvelun.